EnglishGermanHungarianSlovak

Tévés megjelenések


Magazinos megjelenések


Kedves Vendégeink!

KARÁCSONYRA halászlevét rendelje ismét tőlünk!

Várjuk megrendelését telefonon, vagy e-mailben!

----------------------------------------------------

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS:

2022. december 21-22.-én : 11.00 - 21.30 Konyha : 11.30 - 21.00

2022. december 23.-án : 11.00 - 18.00 Konyha : 11.30 - 17.30

2022. december 24-25-26-27.-én : ZÁRVA

2022. december 28-29.-én : 11.00 - 21.30 Konyha : 11.30 - 21.00

2022. december 30.-án : 11.00 - 18.00 Konyha : 11.30 - 17.30

2022. december 31.-től 2023. január 12.-ég : ZÁRVA

NYITÁS : 2023. január 13.-án 11.00 órakor

-----------------------------------------------------

FRISS, MAGYAR EGÉSZ SÜLLŐ CSAK NÁLUNK!

Minden héten friss egész süllő szállítmány érkezik éttermünkbe a szomszéd településről Kisbajcsról,

a Győri "Előre" HTSZ jóvoltából. A halakat ott tenyésztik és nevelik számunkra.

Nem összekeverendő a fagyasztott Ukrán/Orosz társaival!

Tapasztalja meg a friss, magyar süllő valódi ízvilágát!

HIGIÉNIA:

Éttermünk összes belső helyiségét heti rendszerességgel fertőtlenítjük Ózongenerátorok segítségével,

melyekkel el tudjuk érni a közel 100%-os vírus/baktérium/gomba mentességet.

Ebben a Győriózonbrigán nyújt nekünk segítséget. (gyoriozonbrigad.hu)

Telefonon/e-mailben is várjuk asztalfoglalásaikat, megrendeléseiket!

00-36-30-311-66-17

info@bajcsihalasztanya.hu (Minimum 24 órával a foglalási időpont előtt kérjük elküldeni)