Kedves Vendégeink!
KARÁCSONYRA halászlevét rendelje ismét tőlünk!
Várjuk megrendelését telefonon, vagy e-mailben!
----------------------------------------------------
ÜNNEPI NYITVA TARTÁS:
2022. december 21-22.-én : 11.00 - 21.30 Konyha : 11.30 - 21.00
2022. december 23.-án : 11.00 - 18.00 Konyha : 11.30 - 17.30
2022. december 24-25-26-27.-én : ZÁRVA
2022. december 28-29.-én : 11.00 - 21.30 Konyha : 11.30 - 21.00
2022. december 30.-án : 11.00 - 18.00 Konyha : 11.30 - 17.30
2022. december 31.-től 2023. január 12.-ég : ZÁRVA
NYITÁS : 2023. január 13.-án 11.00 órakor
-----------------------------------------------------
FRISS, MAGYAR EGÉSZ SÜLLŐ CSAK NÁLUNK!
Minden héten friss egész süllő szállítmány érkezik éttermünkbe a szomszéd településről Kisbajcsról,
a Győri "Előre" HTSZ jóvoltából. A halakat ott tenyésztik és nevelik számunkra.
Nem összekeverendő a fagyasztott Ukrán/Orosz társaival!
Tapasztalja meg a friss, magyar süllő valódi ízvilágát!
HIGIÉNIA:
Éttermünk összes belső helyiségét heti rendszerességgel fertőtlenítjük Ózongenerátorok segítségével,
melyekkel el tudjuk érni a közel 100%-os vírus/baktérium/gomba mentességet.
Ebben a Győriózonbrigán nyújt nekünk segítséget. (gyoriozonbrigad.hu)
Telefonon/e-mailben is várjuk asztalfoglalásaikat, megrendeléseiket!
00-36-30-311-66-17
info@bajcsihalasztanya.hu (Minimum 24 órával a foglalási időpont előtt kérjük elküldeni)